Ennu en inläggs fri vecka.

Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt
Förlåt för min frånvaro.
Har inte orkat, men tvingar mig själv att skriva. Nu ska det komma in ett inlägg per dag som jag är närvarande vid datorn. Dessa dagar blir tyvärr, tyvärr och tyvärr men, allt färre då jag får allt mer att göra.  Läxor, prov, skytte och min älskade Sofie!<3

Men här kommer jag berätta om draget, och om helgen + lite vad som händer i veckan.


Onsdagen, Naturarnas sorgedag. Torsdag = Studiedag.
Onsdagen kom, folk var fundersamma om draget skulle tillåtas då Några treor hade supit i skolan.
Kl 10 skulle beslutet vara oficielt, draget kommer att hållas som alltid. men spexan hade blivit reglerade och flyttade från aulan till under cafeterian.
Klockan slog halv 3, vi stack te kanalen och inväntade N3orna, De hade sitt vatten balong krig som alltid och jag föll offer för en av ballongerna.
Sen var det dags för dragkampen, Bägge lagen drog i upför fast S3orna ändrade så de fick plant efter halva och naturarna föll. Detta var färsta gången på 8-17 år (uppgifterna är olika då ingen minns när samhällarna vann senast) Men men inget att var bitter för. Och vi stack hem, festad med jeppe, tommy, philip och Malin. Hade skit kul på harrys sen men bakfyllan hade jag klarat mig utan.
Som tur var man inte i skolan så man degade framför datorn och teven, såg filmerna : A beautiful mind & Hot fuzz Rekomenderas starkt utav mig, Men men dagen flöt på ganska smärtfritt och det blev Fredag fort.

Fredag-Söndag, Skytteläger i Sävsjö.
Fredagens skoldag var två lektioner på 4h och 20 min. Efteråt skulle man till Sävsjö på skytte läger.
Åkte te Mjölby och sen mini buss till sävsjö. Och där var man, från fredag till söndag, hade tränningspass på ca 3h 3 ggr per dag och man utveklades enormt, på kvällarna stack man över till tjejerna och spelade straffpoker och sanning och konka (vilket ger en liten icke mogen stämning men det var förbannat kul när man hade två evil masterminds där som kom på sjuka frågor eller saker som de skulle göra) Söndegen slutade med tävling och jag sköt min första 50 (!) vilket jag är mega nöjd över.

Sen kom man hem och stack te Sofie hade det underbart. Saknade henne så enormt sen i tisdags.

Måndag tisdag onsdag. Socialisten måste läsa på.
Ja min politiska ställning är inte så konstig, jag är helt klart röd och är faktiskt med i SSU.
Idag fick man Sms om att man skulle på möte och snacka politik på onsdag så jag måste läsa på lite, Så att jag kan ha lite Idéer om vad vi ska ändra osv. Men idag har man skjutit och det gick ganska bra och imorron ska man förhoppningsvis umgås med sofie :D Älskar henne så enormt mycket! Jag har aldrig älskat någon så starkt!

Men nu orkar jag inte mer, berättar om imorron i morgon.
Ciao på er och jag ska börja skriva mer, herrå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0