1 månad älskling!

1 månad har gått, sen vi två blev ett.
1 månad har gått, sen den bästa dagen i mitt liv.
1 månad har gått, den lyckligaste månaden i mitt liv!

Älskar dig älskling och det var en månad sen vi blev tillsammans!
Du är allt för mig och betyder mest! Älskar dig så mycket, mer än vad någon någonsin gjort och mer än vad någon någonsin kommer göra!

Puss älskar dig Sofie! Älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas att denna tid aldrig tar slut!



Älskar dig sofie!

Miljö Politik.

Miljö Politik!

Vi bör för att få en fungerande och bra miljö aspekt så måste vi se förbi våra kapitalistiska aspekter som överfaller oss varje möjlighet de får!
Tyvärr är detta en svår sak att göra då vårat samhälle (globalt sett) är byggt på kapitalismens axlar. Inte på solidaritet och inte på socialismens grunder utan på rå och kall Kapitalism!
Och så länge vi låter kapitalet bestämma så kommer vi inte kunna hålla någon produktiv miljöpolitik utan då måste vi snegla på kapitalismen och se det ur kapitalisternas synvinkel istället för den miljö synvinkel vi skulle behöva.

Vi kan klara detta men det kommer att vara omöjligt så länge som vi ser mer upp till kapitalismen istället för solidariteten för miljön.

När vi gjort det kommer vi få en miljö politik och teknik som fungerar och som kan lösa denna fråga, Men än så länge är det bara att försöka printa in detta i våra socialdemokratiska politiker!

Jg vet att man aldrig ska förbise Kapitalismen helt, då övergår våra socialistiska och solidaritära budskap vi har inom sociademokratin övergå till Komunism, vilket vi inte ska. Vi får inte heller låta kapitalismen styra våra liv. Vilket den gör i de största delarna av världen.
Nej vi måste samarbeta med kapitalismen, låta den utvekla den teknologi som behövs för att få en bättre miljö med påtryckningar utav oss. Den ska kunna klara av en teknologi som inte är helt vinst givande ur ett kapitalistiskt perspektiv men en stor vinst ur miljöns synvinkel. Samtidigt som kapitalismen utveklar denna teknologi så att den blir biligare och på så sätt kan ge vinst.

Men den ska inte struta i en teknologi enbart för att de inte vinner på det som de gör med till exempel bränsleceller som anses vara för dyrt!

Nu orkar jag nte mer, Från och med imorgo kommer fler inlägg med politiska budskap komma.


Tisdag!

Hej Hallå.

Tisdag idag, och dax att skriva lite,

Idag har man inte gjort så himla mycket. Mest suttit i skolan och när man varit hemma vid datorn.

Vad har jag gjort på datorn? Jo pratat, lagt in ett forum inlägg om miljöpolitik, (ska kopiera och lägga här.)

Annars inte mycket.
Ska skriva lite nu i ett annat inlägg som är om min syn på miljö politiken.

Ciao

Ennu en inläggs fri vecka.

Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt
Förlåt för min frånvaro.
Har inte orkat, men tvingar mig själv att skriva. Nu ska det komma in ett inlägg per dag som jag är närvarande vid datorn. Dessa dagar blir tyvärr, tyvärr och tyvärr men, allt färre då jag får allt mer att göra.  Läxor, prov, skytte och min älskade Sofie!<3

Men här kommer jag berätta om draget, och om helgen + lite vad som händer i veckan.


Onsdagen, Naturarnas sorgedag. Torsdag = Studiedag.
Onsdagen kom, folk var fundersamma om draget skulle tillåtas då Några treor hade supit i skolan.
Kl 10 skulle beslutet vara oficielt, draget kommer att hållas som alltid. men spexan hade blivit reglerade och flyttade från aulan till under cafeterian.
Klockan slog halv 3, vi stack te kanalen och inväntade N3orna, De hade sitt vatten balong krig som alltid och jag föll offer för en av ballongerna.
Sen var det dags för dragkampen, Bägge lagen drog i upför fast S3orna ändrade så de fick plant efter halva och naturarna föll. Detta var färsta gången på 8-17 år (uppgifterna är olika då ingen minns när samhällarna vann senast) Men men inget att var bitter för. Och vi stack hem, festad med jeppe, tommy, philip och Malin. Hade skit kul på harrys sen men bakfyllan hade jag klarat mig utan.
Som tur var man inte i skolan så man degade framför datorn och teven, såg filmerna : A beautiful mind & Hot fuzz Rekomenderas starkt utav mig, Men men dagen flöt på ganska smärtfritt och det blev Fredag fort.

Fredag-Söndag, Skytteläger i Sävsjö.
Fredagens skoldag var två lektioner på 4h och 20 min. Efteråt skulle man till Sävsjö på skytte läger.
Åkte te Mjölby och sen mini buss till sävsjö. Och där var man, från fredag till söndag, hade tränningspass på ca 3h 3 ggr per dag och man utveklades enormt, på kvällarna stack man över till tjejerna och spelade straffpoker och sanning och konka (vilket ger en liten icke mogen stämning men det var förbannat kul när man hade två evil masterminds där som kom på sjuka frågor eller saker som de skulle göra) Söndegen slutade med tävling och jag sköt min första 50 (!) vilket jag är mega nöjd över.

Sen kom man hem och stack te Sofie hade det underbart. Saknade henne så enormt sen i tisdags.

Måndag tisdag onsdag. Socialisten måste läsa på.
Ja min politiska ställning är inte så konstig, jag är helt klart röd och är faktiskt med i SSU.
Idag fick man Sms om att man skulle på möte och snacka politik på onsdag så jag måste läsa på lite, Så att jag kan ha lite Idéer om vad vi ska ändra osv. Men idag har man skjutit och det gick ganska bra och imorron ska man förhoppningsvis umgås med sofie :D Älskar henne så enormt mycket! Jag har aldrig älskat någon så starkt!

Men nu orkar jag inte mer, berättar om imorron i morgon.
Ciao på er och jag ska börja skriva mer, herrå


Vecka utan inlägg?(!)

Hejsan, med detta inlägg ursäktar jag min frånvarohet.
Här kommer veckan!


Men först, varför har jag varit så frånvarande?
Jo förra veckan så köpte ju jag ett tagentbord och mus, det minns alla. Plus min hårddisk.
Och detta tagentbord har varit MEGA DÅLIGT!

Skit saker är det jag köpt. Hårddisken är ingen skitsak, Maxtor som gjort och de har alltid kvalitet på deras hårddiskar.
Men det var ett skitmärke som tagentbordet och musen kom från. Musen fungerade inte ett dugg i början (desto bättre nu) men tagentbordet reagerar inte alls, möjligen efter att man trykt ner tagenten 8 ggr så kommer det en 5 stycken!

För tillfället har jag datorn i knät och skriver (ja jag har en bärbar) och detta tagentbord är mega bra!
Även med det lösa d'eet.

Ajja nu sitter jag här, dax att summera veckan:


Måndag
Hm minns inte så mycket faktiskt. Mer än att man gick egenom en drama utav några greker. Vilket var väldigt roande. Lekte teater under två timmar. Sen var det biologi, matte prov som gick bra och historia.

Tisdag
Ja du, jag minns inte så mycket från i tisdags, det var som en helt vanlig dag.

Onsdag
Onsdag, onsdag vad hände då? Minns faktiskt inte. Kan inte ha hänt så mycket. Eller jo! Jag hade ju fältstudier från 13.40-16.00 och sedan labb från 16.05-18.00 sen var det dags för skytte. Sköt nytt rekord så det är man någorlunda nöjd över.

Torsdag
Kemi prov! Som gick Skit!  Eller ja någorlunda bra i alla fall. Hade G åtminstone men borde gjort bättre ifrån mig. Såg direkt vilka fel jag gjort när vi fick proven i fredags.

Fredag
Fredag, fredag härliga fredag. Denna dag hade man psykologi test, som gick mega bra + ett personlighets test som sa att jag var en intern person vilket är väldigt positivt enligt konjektivt perspektiv.
Efteråt hade man fysik, kemi och biologi. Sen var det iväg te korpen och fixa en sak och sen te musikskolan och spela.

Lördag
På lördags morgonen hade man körskole grej och senar hade man en underbar dag och kväl med min älskling sofie <3, Älskar dig!

Söndag
Och så till denna dag då, Idag har man nästan hela tiden gått åt för att sova och vila sig, är sjuk och vill kune gå til skolan imorrn.
Så ja jag vet har inte skrivit mycket, men mer kommer. Kommer skriva en hel del imorgon om det mesta, nu orkar jag inte så ciao från mig!

RSS 2.0