Dagens Polka

Polka power - Weird al yankovich


Stockholm har förlorat sin forna glans

Hejsan på er.
I helgen har man nu vart i stockholm och t.ex. gått på stan, sett tjejer springa tjejmilen och åkt tunnelbana(Kan bli lite långdraget och detaljerat).

Ja i fredags åkte man iväg mot huvudstaden. Målet, att se min faster springa tjejmilen på söndagen(idag) och gå på stan på lördagen(igår). Efter drygga tre timmar i bilen + ett stopp på ca 20 min så var man framme på bredängs camping. Väldigt liten och på utsidan lite sunkig camping, men den var inte så dålig, ganska fina servicebyggnader som ens föräldrar hela tiden tjatade om. Man tog en lite spring tur ibland bergen, åt och tittade film innan man gick i säng. Lördagen började med att duscha av sig och sedan dra te bredängs centrum för att ta tunnelbanetåget te liljeholmen och sedan åka te stadion där Faster Meta skulle få sin nummerlapp. Sen var det in te centrum som gällde och lika roande att gå på tunnelbane tåget denna gång med.  Väl framme började mamma och pappa tjaffsa om vilket håll hötorget låg åt och efter att bekräftat att mamma har rätt (tre gånger) så börjar vi gå, väl frame träffar vi Moster monika och hennes exman och nuvarande pojkvän Lars Olof (kan inte stavningen riktigt ordentligt så det får stå sådär). Där bestämmer vi att vi ska äta och går te kungshallen och letar bord, hittar ett tillslut och man går och beställer en Fruits of the sea. En wok med bläkfisk, haj och scampi i plus diverse grönsaker, sötsur soya sås och ris. Under tiden frågar koken "Do you like sea food"  " no, no i don't" svarar jag lite klitschigt " I love it" Koken skratar och säger att han inte är så förtjust i det. Får maten och låt mig säga att jag fått ennu en favorit måltid skriven i min mages historia. Efteråt gick vi te hötorget igen för att gå ner i hötorgs halle och köpa lite gottisaker. Som te och turkish delights, som faktist var riktigt gott, där träffade man på Morbror Peter och han fru Anna, de hade fixat barnvakt så de var ute och shoppa och skulle på bio. Men efter hötorget började vi gå sakta mot gammla stan där man skulle visa Dennis en fantasy affär. Väl frame efter ca en timmes gång så blev man förvånnad utav hur intreserad Dennis var, inte ett dugg... Och det ennda man ville var att åka hem. Väl hemma ringde Sofie och man pratade ett tag^^, Sen hände inte så mkt.
Idag så skulle man iväg och se Meta springa, det var kalt och inte så roande så vi stack te Fjärilshuset istället och jag blev riktigt smikrad då det var första gångn på 3 år ngn trodde jag var yngre än vad jag va (kom in som barn när gränsen låg på 15 år) Det var roande och man gick runt och önskade att man hade en systemkamera. Sen var man på väg hem och sen ja hem hit.

Det var resan i stockholm, i lördags shoppade man inget och suget efter stockholm har försvunnit helt. Fanns inget som intreserade där längre, museerna har man vart på ett par gånger för mycket och var helt oinspererande. Förlåt Stockholm men du har förlorat din forna glans. Hello Gothenburg.

Salt water fuel.

Omg! Läste precis om en som kommit på hur man kan få bränsle ur vanligt saltvatten!

Denna forskare fann detta medans han sökte efter ett sätt att döda canser celler. Han hade varit chef för en radiostation innan han började med forskningen och mitt i natten kom han på det, han kanske kunnde använda sig av radiovågor, och satte igång att tillverka en maskin som ger ifrån sig en viss frekvens. Det funkade, men han märkte också att när saltvatten utsattes utav dessa vågor så började vätet brinna. Han hade alltså kommit på hur man kan få vatten att fungera som ett bränsle! Tyvärr så krävdes det mer energi för att få det fungera än man fick ur processen.

Se mer och läs  här Skit coolt!

Motala Remix!

Hittade denna låt nyss när jag satt och lekte på youtube! Haha lyssna.

Motala Remix - Miguelito (LocUraStoneJ)



Skit skön låt!

Dagens Polka!

Jag har tänkt börja med dagens polka nu en tid framöver och här kommer första inlägget.

Polkorama - Wierd Al Yankovich
                               
                          
                                


Skolblogg, 1ornas lekdag

Hej Hej.
Idag har man lekt med ettorna (jippie) och man har uptäkt att det är ett ganska glatt litet gäng på 32 pers :P

Dagen började med att man hade kemi, där fick vi lära oss hur man tar bort färgämnet hoss cola utan att smaken ändras. Coolt att dricka cola som är geomskinligt :D Aja senare så stack vi till bondebaka för att leka med ettorna, först blev vi indelade i grupper av 4 2or och ngra 1or, Vi körde femkamp och första leken var att vända en filt, som mitt lag bangade totalt och vi gav upp... Efter det var det dags att suga kort, man skulle suga på ett kort och skicka det vidare te personen jämter, då vi hade en homofob i laget så gick det inte så vidare, då han verkligen inte ville suga det där kortet från någon annans mun. Efter det hade vi att man skulle få så några punkter i marken som möjligt. Var ganska spännande då jag fick vara en av de två som låg ner längst ner medans resten lade sig över en. Ganska underhållande och ganska skönt att den som låg direkt på en var av det kvinliga könet, riktigt trevligt ^^,
Nästa gren var det att ha så många kort som det stog vart man skulle ha saker, tex hand mot bröst osv,  vi fick 14 kort.
Efter denna gren var det dags för Irländsk julafton/Turkisk Fylle/ man vet inte vad. Komentera om ni kommer på mer namn på den leken. Det gick väll hyfsat för laget.
Efter det åt vi och senare var det ngn form av tipsrunda, det var kul att se ettorna äta citron eller det andra vi fick dem att göra :P Verkligen underhållande, efter det var det dags för dem att gisa vilka vi var genom lappar där det stog en sak om oss, Först fick jag en lapp där det stog Bloggande Popprinsessa, Det känndes ganska mycket som om de var ute och cyklade där, senare en slår karin lapp och till sist en Drygg Biff, hur de nu kan anta att jag är det... Den rätta lappen var Skjortklädd Gitarrist :P  Fast det var ett tag sen jag spelade gitarr senast :P

Ajja detta var allt  Det var lite pristagning med fast den var inte så märknands värd.
Ciao hörs senare.

Natur owns the world!

Beroende?

Jag stjäl en av petters (Strumpmannen@ Blogg.se) Idér och skriver nu vad jag är beroende av!
(förlåt petter)

För att klargöra en sak så kommer jag inte nämna ngt som alla är beroende utav så som Luft och vatten och andra Livsviktiga saker.

Here it comes:

Spel
Ah den underbara världen utav spel, stora så som små. Långa eller korta. Roliga eller tråkiga, jag har beblandat mig med dem alla. Spelar dem ivrigt och ofta. Fast nu på senare tid har jag faktist bara roats utav visa genrer så som Rts eller Fps, ngn mmorpg kan gå i bland men med denna dator försvinner mkt utav gameplayen och så har jag inte samma tid som innan. Om man nu kunnde få råd te en ny dator och mina spelvanor skulle öka igen.

Internet
Internet, denna oas med smått och gott. Allt finns sammlat här och är min utgångspunkt i umgänget då allt bestäms över detta. Mer behövs inte sägas

Cola
Ja, jag har insett mitt beroende te denna mörka och oerhört välsmakande dryck, Om jag inte får i mig en viss mängd i veckan så får jag abstinens och går berserk tills jag hittar minsta lilla droppe av dena dryck.
Du djävulens verktyg! Tack för att du finns!!!!


Musiken
Ah musik!  Jag hatar den samtidigt som jag älskar den, och jag kan aldrig få nog av det. Musik lyssna bara på detta perfekta ord Musik ah, Gud vad jag älskar dig!

Datorn
Verktyget till allt. Behövs det sägas mer?




Problem i paradiset, en Brat med stora problem:P

Skolbloggen!

Ja som sagt så börjar man med sin efterlängtade (eller inte) Skolblogg.
Där jag berättar livet i skolan ur en naturares synvinkel!

Behöver nog förklara mig lite varför jag ska börja med detta påfund.
Jo det är så att efter åtaliga utveklings samtal där läraren sagt att jag behöver bättra på min läxläsning så kom de med ngt nytt!
"Eftersom du inte gillar att läsa läxor kan du ju göra ngt nytt, så som att skriva dagbok över vad som skett i skolan. Eller varför inte blogga om det?"
Så jag ska ge detta en chans och börja blogga om skoldagen. Dock med lite tillägg om vad som skett på raster och annat som intreserar mig.

Kanske dags att börja då då.

Dagen började med sovmorgon och sedan film, där man såg på pride and prejudice som jag fortfarande tycker är ytterst komisk när antingen modern (Msr Bennet) eller kusinen(Mr collins) är med. De ger än komsik touch te det annars ganska djupa storyn som Miss Elizabeth Bennet och Mr Darcy ger.
Sen språket oh vad jag älskar språket i denna film, perfekt britiska med gammla ord som låter så perfekt och så vakert!
Ryser nästan bara jag hör dem prata, men nog om det.
Efter filmen som utföll på en engelska lektion hade man spex för ettorna innan biologi labb.
Spexet gick ut på att man  gick te ettornas klassrum, klädde ut sig innan man gick in. Emil tog en bärgsprängare och gick in, stog där ett tag innan han satte igång den och så kom vi inspringandes. Vi stallde oss i mitten av rummet och hoppa hopprep typ samtidigt som vi sa Karin Karin. Älskar du mig. Svara nu Ja Eller Nej. Jaa!!  Det var en av karins lektioner så man var ju tvungen att säga det :P samtidigt spelades benny hill musik och när låten tog slut och vi var färdiga sprang vi ut med Finsk bumpa bumpa i bakgrunden. Skit kul var det!
Efter spexet stack vi till biologin där vi skulle undersöka eller "nyckla" blad, så vi gick ut och tog några blad sen in igen för att ta reda på vad de var, jag lärde mig att rosmarievide är väldigt fin och att silverpoppel är väldigt lik tysklönn. Sen hade vi förhör på dem:P
Eftersom förhöret gick ganska smidigt och man var klar fort, så fick man gå, Då vart det lunch och på matrasten spelade man lite kort, Jag ska fortfarande ge laila en muskeldödare eftersom hon förlorade.
Sen var det fysik labb, vi fick koka vatten och räkna hur mkt energi det gick åt. Min grupp som bestod av Laila Daniel och Mig var klara ganska fort och fick ett " oh det där var mycket bra"  från Daniel som är våran lärare när vi sa att Det gick åt 2.16 MJ för att koka bort ett kilo vatten. Man blir alltid glad över sånt och jag går fortfarande och känner mig stolt :D
Efter fysiken hade man Miljö kemi (ÄLSKA!). Vi stack ut te råsnäss udden för att bevaka lite brerggrund och sen leta fosil. Jag hittade ett litet snäkfosil och en väldigt vaker alumskifer bit.
Efter denna lektion var dagen slut och jag stack hem och åt lite nudlar för att senare åka och fixa jobb som jag nu har :D
Så om ni vill se mig helger nu befinner jag mig på korpen.

Tack för mig. Kan komma upp något kort inlägg innan det är dags för natten. Ciao

Lizette räker detta för nu? vet inte vad jag ska skriva om dig^^,


Mig on pix


Skolstart! Bloggstart en vecka sen.

Hej hallop!
Jag har nu haft ett riktigt skönt sommarlov som slutade för ca en vecka sen och jag hade tänkt börja skriva lite inlägg här igen.
Jag vet att jag lovade att hålla denna blogg igång och att det har vart lite tomt på inlägg nu senaste tiden, men det beror på att jag inte haft tid eller lust att blogga i sommras. Men jag hade tänkt berätta det nödvändigaste från i sommras i detta inlägg!
Så här kommer det min sommar:

Jag har haft en förvånandsvärt tråkig sommar då jag för det mesta suttit inne och haft tråkigt. Men det är inte viktigt så den biten struntar vi i. I början av sommaren umgicks jag mest med karl och hade faktiskt riktigt kul :D tills den jäveln drog iväg te england och kom tebax som en ny person, han hade bytt skola och umgänge och jag har inte umgåts med honom sen dess så nu går den saken i linköping och mår väll ganska bra.
Sen försvann erik också te arvidsjaur. Fast det var ju inte så förvånansvärt  eftersom han gått runt och flashat med att han ska bli pilot hela våren :P så honom är man inte sur på ett dugg ^^. Aja tebax te ämnet.
I mitten av juli drog man te öland för att tillbringa sina dagar på sveriges största camping böda sand, gud så kul det var ^^. Träffade ju Linn igen nu efter ett och ett halvt år. Jätte trevligt var det och det vill man göra om.

Detta var väll min sommar i viktighets skalan, som sagt resten av sommarn har man bara suttit och degat, vart lite överalt med sofie som faktiskt varit riktigt trevligt men för det mesta degat.

Ciao hörs igen!

Skolblogg nästa!


RSS 2.0