Musikcafé = Tio Tummar Upp!

Älskar små mysiga caféer med Live Akustisk musik!

 

Ett exakt sådant var man på igår då det var Musikcafé på Café Sjöglimten.

 

Artisterna bestod utav en hel del gymnasieelever med smak för den akustiska konsten. De var faktiskt jätte duktiga och hade bra låtval! Speciellt Fiona som valde Naive som extra nummer. Folket som kom dit bestod av vänner till artisterna och det blev ganska jätte fullt! Så fullt att de i soffan nästan fick sitta i varandras knän jag som kommit tidigare fick tag i en stol medans Bella, Sofie och Julia fick stå innan de lyckades få tag på och delade på två stolar.

 

Något jag gillade skarpt var mysstämningen och att man fick gratis te. Te är godare än kaffe som jag nästan enbart dricker för att få lite extra hjälp att klara av Skoldagen. Då folk upptäckt att jag dricker mycket kaffe och ganska ofta har de fått för sig att jag är jätte beroende av det. Något jag själv ej anser att jag är men kan nog mycket väl vara. Dock klarar jag mig väldigt bra på helger och lov utan en enda kopp kaffe. Dock dricker jag desto mer te då…

 

Nu vill jag bara att en sak ska ske, det är att man bestämmer att ha ett sådant musikcafé två gånger per månad. Något folk säger att ”nej det kommer inte komma lika mycket folk då” något jag anser vara helt felaktigt, då jag vet att totalt antal besökare kommer öka drastiskt…

 

Jag borde nog skriva något om torsdagens utflykt till Landeryds golfbana där man även har ett Astronomi sällskap.  Och där vi fick dels se Jupiter, Uranus, Sju stjärnorna, Andromeda, En nebulosa, Två Dubbelstjärnor och en hel del stjärnhopar samt en grön laser in action vilket allt var väldigt häftigt och kallt då det var ca 5 minusgrader men det orkar jag ej göra.

 

Ciao! Dagens Bild får bli ett Te glas

 

Titta Mamma! Ett Te Glas!


Ornsdag!

Onsdagen!

Hejsan hoppsan!  Kände att jag inte hade något bättre för mig så jag kan lika gärna skriva lite roliga saker om idag här.


Så vad har hänt idag då?

 

Jo det började med en tur till skolan (as usual). Det var minusgrader ute vilket resulterade i att jag tog på mig min varma och vackra vinterjacka samtidigt som jag muttrade över att det fortfarande är oktober, en höstmånad… Moder natur är inte riktigt som hon ska i år då jag ansett att det varit kallt hela året (förutom i mars runt paintballen… Då var det VARMT!). Något som kan göra att nästa år blir desto varmare!

 

Efter att ha cyklat till skolan, just ja hål i byxorna vid låret och en kall cykelsadel är verkligen inget att rekommendera, så hade jag bioteknik vilket bestod av att läsa en massa text om årets nobelpristagare inom kemi och Medicin/Fysiologi samt en genomgång om Antibiotisk resistans hos bakterier.  Sen hade jag ett hål från 10 till 13.15… något som spenderats till att kolla fysiker linjen på LiU, den lockar ordentligt mycket samt så var det väldigt få som sökte och väldigt lågt snitt på intagningspoängen.  Vilket gör att jag kommer in! Detta är väldigt glädjande för mig, sen de resterande 3 timmarna användes för att slö spela ett roligt spel samt äta mat. Sen var det fysik labb som gick riktigt bra, jag lärde mig även min räknare lite bättre ^^,.

 

Nu så är jag precis hemkommen från musikskolan och ska spela ett spel.

 

Dagens bild får bli på en Hund (gårdagens var en katt)

 

Ciao!

 

Titta Mamma En Hound!


Saknat Mig?

Saknat Mig?

Hej jag vet att det var ett tag sen jag skrev något här. Men här kommer ett inlägg igen!

Det har hänt så mycket sen jag sist skrev, sist jag skrev var under draget veckan och redan lördagen samma vecka hade Wokad Gnu Spelning på Brygget. Jag Spelade då andra gitarren för detta Punk/Indie Band och det var skit kul. Tyvärr så ansåg de att jag nog var för överflödig och att de hade klarat sig bättre utan mig så i söndags så vart jag typ kickad. Inget jag direkt bryr mig om, visst det var ju kul att spela i band för första gången och det var skit kul att spela inför folk(även fast de ej var så många) men det tog för mkt tid och så mega kul var det faktiskt ej.

 

Efter det så hände inte så mycket mer än att jag har varit på skytte läger i sävsjö. Där har jag skjutit som en galning(!) och haft skit kul! Det var mest mängd träning och jag slog de väldigt många i en tävling då innan finalskyttet låg jag 2a. Dock sköt jag bort mig totalt under finalskyttet och jag har ingen koll på vilken placering jag hamnade på senare, Det är enligt mig den där jävla(ursäkta svordomen)megalinken. För er som ej vet vad det är (ca 100%) så är det en grafisk tavla, du skjuter på en svart rulle istället för en tavla, dock ser det ut som en tavla, och där känner en dator av vart på rullen jag träffat, alltså räknar den ut exakt vilket värde träffen har och visar sedan upp den på en monitor man har lite bredvid sig.  Det är ej allt detta som stör mig utan det är bakgrunden, det är en stor vit metallplatta som ska dölja rullen som går runt den papptavlan som finns (ja för att det ska se ut som en tavla) detta gör att det blir en stor tavla och för mig jobbig att sikta på, då jag är van vid de papptavlor vi i klubben kör på. Och på så sätt glider jag ner in i det vita metallplattan och jag börjar tänka helt fel. Jag börjar tänka, något man ej ska göra och jag börjar leta efter en träffpunkt(något som finns automatiskt) och koncentrerar mig i fel saker. Detta resulterar i att jag skjuter skit skott… Detta måste jag absolut träna bort. På kvällen var det Bodaborg något vårt lag *host* tog 10 rum på *host* och på så sätt vann.

 

Nu igår satt jag i över 4h och jobbade fysik, lyssnade på Simon And Garfunkel, Cornelis Vreeswijk och på en skiva gamla 70tals låtar. Upptäckte att jag lyssnar alldeles för lite på dem och att de är alldeles för bra för att jag ska lyssna så lite som jag gjort på dem. Så för tillfället knarkar jag svensk musikhistoria.

 

Idag har jag haft fysik prov och shoppat Studentmössa för över 750kr… Fan(Svordom igen…) vad dyrt det ska vara! Men men ska det va så ska det va rejält! Nu sitter jag och bloggar samt läser tidning.

 

Jag har även tänkt ut en strategi för hur jag ska blogga mera, jag kommer dedicera minst två dar te bloggande, Torsdagar och Tisdagar. Men jag ska även om jag får lust blogga andra dagar. Förhoppningsvis kommer jag skriva så mkt som 7 Inlägg per vecka.

Men nu så känner jag att jag får återkomma om jag kommer på något nytt… Hejdå och syns sen!

Här kommer en bild på en Katt:

Titta mamma! En hög Katt!


Natur är bäst!

Sim sam summit N har Vunnit!

Känslan av att vara på den vinnande sidan i årets draget tävling är gudomlig. Den finns kvar ännu. Dessa dagar har varit så gudomligt härliga att jag gärna går runt trött resten av livet om jag bara får ha det så här hur länge som helst!

Första dagen var vi Kannibaler.  Spexet för våran del var sämre än samhällarnas dock var det lite fail med några av deras Förnedringar. Andra dagen var vi Starwars och då ägde vi dem! Vi ägde dem så mkt att de gick ut efter vårat draget lag hade presenterats.

Draget vann vi brutalt. Var inte en stunds tvekande under hela draget och vi vann efter ngn minut. Även fast vi väl van överlägset så kan jag erkänna att jag kände en liten del nervositet precis innan startskottet!

Festen sen Vart ett fiasko då vi som betalat ej kom in på hallen ändå… Så jävla illa!

Sammanfattning klar!


RSS 2.0