Petter Petter Petter...

Hej detta är ett svar på Petters inlägg: Här.

Petter Petter Petter. Jag skyller på Passiviteten då istället för att sänka folks skatter med någon procent så att folk får ca 1000 kr i månaden mer, som sen går åt till att betala förhöjd a-kassa eller en bostads försäkring, kunde han lagt pengarna han lånade(!) på kommunerna, eller de jobb bidrag staten betalar till vissa företag. Så som korpen.

Detta jobb bidrag som har sjunkit har gjort så att korpen ej kan ha kvar alla extra arbetare som de hade god användning av innan. Då de ej får detta i samma omfång som innan måste de ha fler heltids arbetare som gör så att detta jobb bidrag fortfarande ges till korpen.

Sen så vilja rätta några saker till, en socialdemokratisk politik har aldrig velat ha planekonomi. JAG har aldrig sagt att jag vill ha planekonomi. Det jag sagt att jag vill ha är en stat som samarbetar med marknaden. En Stat som samarbetar med kapitalet, detta är ej planekonomi, inte heller är det kapitalism. Utan det är en Socialdemokratisk marknads politik.

Sen har faktiskt Reinfeldt varit passiv. Han har inte gett kommunerna någon hjälp i att lindra finanskrisen. Jag har aldrig skyllt på Reinfeldt att vi har finanskris, det är Jenkarnas fel eftersom det var där det började. Men Reinfeldt har inte hjälpt till i att lindra den jobb och finanskris vi har idag i Sverige, han har ej förvärrat den men även ej lindrat den och det är det jag kallar för Passivitet!

Ps. Jag har fortfarande jobbet kvar, men jag kommer bara kunna jobba 6h i sommar... Då de måste ha heltids anställda som jobbar där. Så att de klarar sig.

 

Korpen hej, korpen hejdå!

Arbetslös, tjoho. Arbetslös, tihi!

Hej, nej jag har ej blivit arbetslös, får faktiskt jobba 6 timmar i sommar. Tänkte skriva om det lite. Saken är att jag timvikar på Korpen gymmet här i stan. Och jag tjänar 50 kr i timmen på detta. Nu är det dock så att det har blivit finanskris i världen om ni ej har märkt det. Och ja jag vet att jag har lovat att ej ha politik i bloggen, det är svårt men egentligen vill jag skylla mitt problem på regering Reinfeldt och deras passivitet.

”Oh Damn, Oh Damn Oh Damn Oh Damn. Don’t you schuss me! I’ve been quiet for 18 years. 18 years!” Hm, citatet är från Life of Brian. Aja tillbaks till ämnet. Mitt problem som jag skrivit ovan vill ja skylla på … Just ja ingen politik, hm vill jag skylla på hundarna, ja det är hundarnas fel! *puh* Men ja just ja, vad är mitt problem? Jo det är att jag bara fått 6 timmars arbete i sommar, ja 6 timmar, inte per dag utan på hela sommaren! Det ger mig en budjet på 3 månader som ligger på ungefär 300 kr.

Detta är jag irriterad över, och hade jag vetat det hade jag sökt nytt jobb för ett bra tag sen, men idag är det försent och nu vet jag ej vad jag ska göra i sommar medans alla andra jobbar… Några förslag?

Aja bort med all negativ energi. Om det nu finns? Aja, hm jag gillar verkligen ordet ”aja” har jag upptäckt. Så för att ni inte ska lida mer slutar jag skriva om detta här.

Just ja åter till Arbetslös saken, jag funderar på att sluta, några som vill ge mig arbete? Eller bör jag fråga en viss Fredrik?? Nej inte igen! Sluta nu Politiker Martin!
Cya Soon!


Titta Mamma! En Corvus Corax!

21st Century Breakdown.

Nämen hej, sitter du här? Nämen vad trevligt.

Jag tänkte bara meddela er att den 15 maj i år släppte världens (enligt mig, du kanske har helt andra åsikter men tänk efter, det är inte din blogg du läser just nu detta är faktiskt min blogg så Schkit påå deeeeeejj(Have a nice day)) genom tiderna bästa band ett nytt album!
Green Day släppte deras album 21st Century Breakdown och fick vänta i hela 10 dagar innan jag lyckades få pengar till att köpa albumet. Men som tur var hade jag Spotify! Och där fanns skivan.
Den är faktiskt jätte jätte jätte bra, men inte riktigt lika bra som deras bästa skiva, American Idiot. Som släpptes 2004, för fem år sen alltså. Men den blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. De flesta av låtarna är faktiskt riktigt bra och kan mäta sig med låtarna från American Idiot.

Nå vad vill jag få sagt med detta? Jag vet faktiskt inte, kanske meddela detta till er då jag vet att knappt någon vet att jag är ett stort fan av Green Day och att jag har varit det sen jag gick i 7an (sommaren mellan 7an och 8an) och att min musiksmak utformats utav Green Day och liknande musik.
Nu på senare tid har jag faktiskt börjat lyssna på mer indie och sådan musik som jag även älskar och där The Kooks är favoriterna.

Men det var ungefär det jag ville säga. Puss och kram och smek och kyss och ja bara fantasin bestämmer gränserna *wink, wink*.

Martin is out! Ps kommer nog med ännu ett inlägg senare, om jag kommer på något kul att skriva.


Viva La Gloria(Little Girl)!
Bästa låten på skiva enligt mig.

Blaha Blahe Blahi Blahö Nu Ser Ni, Jag lever!

Hejsan hoppsan i galoschen.
För att bryta en trend så frågar jag ”Har ni saknat mig??” Istället för allt ursäktande.
Har ni saknat mig?? Vad bra för här är jag igen, eran älsklings ponke med krulligt hår!

 
Ja nu är jag här igen, och nu ska jag bane mig uppdatera denna blogg, så ofta jag orkar och kan! För nu har faktiskt Petter börjat blogga igen, och jag har faktiskt fått min vilja att blogga tillbaka.

Så vad ska jag skriva om nu då? Ja inte ska det vara något politiskt, ty det har jag en annan blogg till så är ni intresserade av sådant får ni faktiskt läsa den. SSU Motala.

Men jag kommer nog bara skriva om saker, intressanta eller icke intressanta saker, skit samma jag kommer bara skriva, skriva och skriva! Och eftersom jag innan skrev väldigt mycket om skolan kan jag lova er att det mesta kommer ej vara om skolan, bara roliga händelser som när Petter hittade fyra magneter under ett bord (väldigt starka magneter!) som vi lekte med hela dagen igår.
Ibland kommer jag även att skriva om händelser förr, typ balen eller annat sådant. Men nu är jag klar här då detta bara var ett öppnings inlägg.
See ya soon!

Titta En Haest
Titta mamma! En Haest!

RSS 2.0