Ett två Tre, ett två Tre typ.

Hej och välkommna åter en gång, borde nog skriva svenskaläxa eller läsa psykologi men sånt tjaffs orkar inte jag med.

Hej hej hej mina kära kamrater och läsare. Det var ett tag sen jag skrev senast men nu är jag här igen! *inväntar tystnad efter applåder och jubel" Nå nå ni behöver inte göra er till så jätte mycket, det är ju bara ett inlägg på en sketen blogg det här, ingen bestseller direkt.

Märkte faktiskt att mina läsare börjar svika mig, kan bero just på att jag inte varit bäst på att uppdatera den här bloggen direkt men åtminstone 2/dag har varit inne som faktiskt är helt okej. Ska skärpa mig och skriva mer här.

Men nu till vad som hänt dessa två-tre veckorna som gått utan att jag skrivit här kan bero på att jag bara inte haft lust att skriva då jag gjort annat, och varje gång jag sagt te mig själv "Martin Arne Ingemar Isacsson nu sätter du dig och skriver i din blogg" Så har jag sekunden senare sagt " Eller nee, titta på Anime (ja jag är ett Anime freak skyll på Karl) istället eller spela ett spel. och då har det bara blivit så att jag inte skrivit något. Men vad har hänt då?? Jo jag har firat 7 månader med älsklingen, dansat vals (idag) umgåtts med Erik och Karl lite extra nu när Erik varit i stan. Varit på Klass/Naturar Fest och haft skit kul, tills några var så hyggliga och stal våran vodka, vilket fick mig att nästan go Apeshit. Men men det har faktiskt inte hänt så mycket intresanta grejer, gått skolan i två veckor och haft lov typ.

Vad ska hända nu snart då? Ja nu idag ska jag sätta mig snart och läsa Psykologin och sen starta på ett brev som jag ska skriva till min älskling, fast aldrig skicka det då det ska skrivas ur en svensk adelsmans synvinkel under 1700:talet och ska lämnas in som en svenska uppsats.

Jag saknar Sofie, även fast vi träffades och dansade vals till Balen så att vi ska kunna dansa. Men hoppas jag kommer kunna träffa henne i helgen.

Tack och puss och kyss och kram, välj vilket ni vill, nu ska jag starta en SSU Blogg åt Motala Så läs gärna den senare. Älskar er alla! Men jag älskar katter lite mer än resten, de är så gosiga. Och så älskar jag ju Sofie mest! Hej Svejs Här kommer en favorit i repris:

för er som inte ser det så är detta min verkliga skepnad. Syry fofr alah Stavvfäll!!1!

"Arckebusering! 3...2...1!!!"

Dagen d är här, och varit.
Paintball för hela slanten, och det var värt det!

Ja jag vet att jag inte har skrivit här men nu skriver jag igen.

Idag körde vi paintball. Och jag klarade mig utan att bli träffad! De 4 första matcherna i alla fall, sen sköt karl jäveln mig i masken. Men värst var sista matchen...

"Skit! Min pistol lade av!"/Petterö. "Hit här ge mig skotten!" /Jag "Ok!" /Petter

"Ja det är bara en kvar i deras lag! Och det är Martin!!!"/Erik "Ja nu tar vi honom"/Karl "Fan!!!"/Jag

" Hit med pistolen så skjuter vi dig ej!"/Jeppe " Jo Tjena!" /Jag "Arckebusering!!! 3..2..1!"  *SMATTER*


Ja ungefär så där lät det sista matchen under de sekunder före min avrättning. Ett bevis på att detta har skett är min rygg som ni ser här nere.


Aj!!

Ja vist är den het! Ont gör det i alla fall och jag känner smärta ungefär hela tiden. Jag kan knappt luta mig mot något, och jag tyckte det var riktigt elakt.
Om man bortser det så var allt kul!
Nu ska jag tebax till lanet så hörs senare med en mer utförlig redogörelse om vad som hänt sen sist... Ciao!!


Gänget and my back


Gänget med mig rättvänd


Varför ler karl??


"Nästa gång är det karls tur!"/Erik " Hah gärna jag får aldrig blåmärken"/Karl "Där sa du för mycket karl!"/ jag och Erik

RSS 2.0