"Socialdemokraterna För Ett Friare Internet"

Hej jag har lite svårt att bestämma mig om vad jag ska skriva om idag.
Jag har frågat runt lite, men tillsist bestämde jag mig för att skriva om kursen jag var på förra helgen.

För er ovetande, och er som inte läst min blogg tidigare kan jag medela att jag är väldigt aktiv inom politiken och då inom ungdomspartiet SSU. Nåja som sagt så var jag på kurs för förra helgen. SSU Ettan var dess namn och handlade om SSU, Feminism, Arbetarpartiets Historia, Fakets Historia och massa övningar för att bara bli bättre som politiker.

Det började på fredagen, en tur intill Linköping för att träffa några linköpingsbor som också är med i SSU, då vi enbart är två i motala. Därefter fortsatte resan till Marieborgs Folkhögskola och Kursgård. Där träffade man en massa andra SSU:are i Distriktet Östergötland. Vi började med att leka några lära känna lekar, sen vart det middag och så var kursdagen slut. Självklart var inte dagen slut men vi hade inga fler kurser på fredagen utan resterande tid gick åt att diskutera saker med de andra och lite skitsnack.
Runt 1 gick man till sitt rum och somnade, man skulle upp klockan 08.00 dagen efter, vilket jag ej tyckte om.

Runt klockan 08.00 så vakna man och man gick till köket för att äta frukost, första kursen var klockan 09.00. Den handlade om SSUs orginisation, alltså hur SSU var uppbyggt. Sen var det en föreläsning om feminism och lite värvnings övningar.
Jag var en person som hatade allt som är runt och tyckte det var aldelles för mycket bollar i samhället. Skulle jävlas med hon som skulle värva mig (anonymitet då jag inte vet ifall hon vill bli nämnd här) det gick sådär men hon lyckades till slut. Sen var det min tur, då spelade hon komunist och det gick över från ett värvningsförsök till att bli en diskussion om komunism.

Efter det var det lunch och sen en föreläsning om Faket och efter det var det arbetarrörelsens historia. Dessa ämnen är jag väl bekant med då jag är uppväxt i en sån familj som diskuterar sådanna saker vid middagsbordet. Efter det var det dags för kampanjövningar. Alltså fick vi testa att starta en kampanj, vi valde anti Ipred och det gick väll bra (därav Rubriken "Socialdemokraterna för ett friare internet" Som var en utav de slagord vi hade, jag kom med "Dont Fight Evolution, go with it!" vilket även enligt mig själv bara var sådär).

Efter det så hade vi middag och efter det hade vi lite aktuell politik. Som gick över till att bli SSUs åsikter inom politiken alltså en väldigt bra kategori då jag var lite osäker på några frågor. Men insåg snabbt att mina värderingar och åsikter stämde väl överens med SSUs värderingar och åsikter. Sen vart det Melodifestival för hela slanten. Synd att Markoolio inte vann.

Efter Melodifestivalen vart det ner och konversera lite, vi spelade maffia och jag vart En Porrstjärna som var Maffia medlem. Blev första och enda maffia medlemmen som dog. Fick en mega dildo i mig någonstans och avled.

Klockan blev 08.00 på söndagen och dax att käka, sen bäddade man och gick upp för att ha kurs i att skriva insändare och sen vart det värderingsövningar. Efter det fick vi äta och sen skrev vi utverdering. Efter det bar det av hemmåt.

Tack för en jätte bra helg! Saknar er alla och hoppas vi syns snart igen.





Förlåt för alla "Efter det..."





Välkommen! Välkommen till ...

Hej igen på er, mina kära läsare.
Jag vet att ni inte är så många men ett litet antal är ni (som tur är).
Nu är jag här igen.

Jag vet att minst två av er hatar när jag ber om ursäkt för saker, saker som vanligtvis inte är mitt fel och helt onödiga att be om ursäkt om och jag har blivit bättre på att inte be om ursäkt för att jag finns, men denna sak måste jag få be om ursäkt för.
Förlåt mig kära läsare som gått in här då och då för att besviket inse att senaste inlägget skrevs för 3 månader sen.

Men vad har hänt under dessa tre månader? Det undrar säkert ni som inte känner mig till vardags, eller som bara inte träffat mig på ett tag. Är han samma krullhuvud som för tre månader sen som älskar sin Sofie?

Ja vad har hänt under dessa tre månader? Är jag samma krullhuvud? Ja det är jag, men mitt krull har dock fått förstärkning utav en hatt. Så nu bär jag jämt denna huvudprydnad. Jag älskar fortfarande min Sofie, vi firade 5 månader för bara 5 dagar sen. Jag älskar henne utav hela mitt hjärta och mycket mer!

Jag har bytt favorit musik genre för första gången på tre år, från punkrock till indie pop. Därav hatten, jag påverkas väldigt ofta utav den musik jag lysnnar på, jag försöker alltid efterlikna de artister jag gillar, och jag har upptäkt att de flesta har hatt på sig så då köpte jag en. Den passar för överigt ganska bra, dock väldigt mycket krull, för mycket krull. Därför ska jag klippa mig snart, rättare sagt så ska jag fixa en klipptid imorgon.

Jag har faktist fått den vackraste förfrågan som jag någonsin fått, en inbjudan till den årliga balen, utav Sofie. Det är den näst lyckligaste dagen i mitt liv (So far). Den slår inte den lyckligaste vilket är dagen då jag och Sofie blev ett.

Jag har läst Liftarens Guide Till Galaxen och älskar den! Det är den roligaste boken jag läst i hela mitt liv! Rekomenderar den starkt till alla! Sen har jag utveklat mitt Politiska Jag, via en kurs som SSU höll. Nu kan jag argumentera för min sak! (Problemet ligger fortfarande i att jag ej vågar det fullt ut, utan så fort det blir diskussion och jag ligger i underläge så ger jag mig).

Annars har det gått bra i skolan och karriärvalet har ändrats två gånger, först till psykolog och sen tillbacks till civilingengör (för höga poäng till psykolog) och så har jag blivit anime nörd igen.

Varför skriver jag detta? Jag vill få igång min blogg igen, men vet inte säkert vad jag ska skriva om. Idag kännde jag för detta så då blev det så.  I morgon skriver jag troligtvis om något annat.

Tills Dess Ciao och sköt om er!

Barnprogram för barnen!

RSS 2.0