Fest!

Hm hej, det var ett tag sen jag sist skrev något här, dags att skriva om vad som skett sen sist, med betoning på sie Party!!!

Torsdag.

Torsdagen var inte så märkvärdig, en vanlig torsdags skoldag med Eng C, Matte, Lunch, Samhäll, Projektarbete och just ja, draget möte… Några saker som stack ut var att Petter försov sig och missade de två första timmarna. När han väl kom till skolan så upptäckte jag att vi hade bägge rosa t-shirts på oss… En sak som Fanny tyckte var Gay… men som hon senare försökte förtränga med att leta en mer Gayig Färg… Efter Projektarbetes Timman skulle vi ha Draget Möte, något jag och Petter missade totalt istället gick vi runt och Fönstershoppade, letade porslin och glas, såg ut som ett normalt Bögpar alltså. Det enda som fattades var Handhållning som min morsa sa när jag kom hem. Vad vi sa på draget mötet fick vi reda på senare, men det tänker jag ej säga här.

Fredag.

Ah Fredag, dagen alla hade längtat efter, bara för att vi skulle ha… *Dramatic Silence* *Trumvirvel* Just det, ni har gissat helt rätt! Matte D Prov!  För det har vi alla längtat efter eller hur?

Nåja. Kanske inte alla, kanske ingen när man tänker efter. Men ja Dagen började med Matte och Matte prov… Det alla längtade efter var att helgen skulle börja, och Festen på kvällen men mer om det snart. Efter provet var det Fysik C gånger 2 och sen slutade vi. Då var det först till Olika affärer för att köpa lite förberedelser till festen.

Sie Party!

Som sagt Fest på kvällen. Den var hos mig och tillägnad Isabella samt Alex, att de fyllt år för en vecka sen och att alla som är över 18 skulle ut te Harrys.

Det började med förberedelser och städning innan alla skulle komma, när väl folk började komma fixade man musik och så beställde man Pizza, vi spelade Ölspelet och åt Pizza. Sen började folk bli lite roliga och festandet eskalerade. Vi väntade på Malin vilket höll folk hemma hos mig ett tag till men sen orkade de ej vänta längre och de stack. Då kom Malin ca 30 sek efteråt. Och vi sprang ifatt alla, då stod de i kö till Harrys. När alla hälsat på Malin gick vi hem igen och Chillfestade. Jag drack lite för mycket och mådde sådär när alla kom, men det gick över efter ett tag. Då chillfestade folk mer och jag försökte sova vilket inte gick då så fort jag inte var bland alla så letade någon efter mig, oftast Sofie. Efter ett tag skulle de flesta dra, utom Tommy, Karl, Jeppe, Malin och Niklas. Men vid 4 stack även Malin och jag fick sova… Jag saknar alla! Det var så jävla kul!!!  Vi måste verkligen göra om allt!

Lördag

På lördagen vaknade jag upp 5 h efter att jag lagt mig och jag var riktigt bakfull… Något som gick över efter lunchen… Under dagen så städade jag, slappade framför datorn och Tvn, samt träffade Bella som skulle ta med sig saker hem, presenter och sådant. Vi pratade, åt tårta från gårdagen samt tittade på halva Mamma Mia. En riktigt Bra film! Sen så stack hon hem och jag slappade och gick och la mig tidigt.

Detta var allt jag har att säga, vi hörs senare ikväll samt imorrn. Till dess Ciao och ha det så bra!

 

Fest!!! Det måste göras om!


NSV och Yoghurt

Aah, äntligen måndag, dags för dagens Naturarens Synvinkel på Vardagen eller som jag hädanefter kommer kalla det NSV.

Dagen började med Engelska C, där vi översatte en text samt läste och tolkade en annan text. Sådär må jag säga, men fortfarande mycket prat så det var väll bra. Efter Engelskan hade vi Matte, en lektion som jag arbetade bra på, jag och Laila arbetar faktiskt ovanligt bra när vi jobbar ihop.

Sen var det Lunch, usch Kebbabgryta det värsta de kan servera. Efter Lunchen hade vi Samhäll och åter till att bygga samhälle på ö, vi ändrade upplägget på våran redovisning, vi fick även se på en grupps redovisning. Den var rolig. Efter Det hade vi Bioteknik och där fick vi lära oss om bioteknikens historia. Det var intressant.

Efter det så stack jag hem, Yoghurta lite och sen var det klippning och SSU Möte. Efter Det var det dags för Yoghurt igen. Sen sov jag…
Aja Ciao!

Nu är det tisdag. Dags för Dagens NSV.

Dagen började med en väldigt välbehaglig sovmorgon, som jag spenderade åt Yoghurt! Sedan hade jag ju självklart skola och Fysik B, Jag var väldigt effektiv på den lektionen och är nöjd över resultatet. Efter var det Klassråd där vi tog upp Draget och drog över på rasten, som blev tio min istället för 20 som den skulle ha varit. Efteråt hade vi svenska där vi fick lyssna på när Karin läste en bok, Aniara (som vi ska läsa klart plus en rysk bok, som jag ej fixat åt mig än, vill inte det men måste det snart.) Efter svenskan var det Matte som jag var mycket mindre effektiv på. Jag sög verkligen på den lektionen. Seg var jag och det var gött med psykologi efteråt. Den var lång!
Efteråt vart det lite Yoghurt innan Speedway. Vi vann med 30 poäng! Gött var det! Nu måste vi vinna mot Västervik och Rospiggarna mot Dackarna för att vi ska ta oss till slutspel! Vilket vi måste!

Det var allt Ciao! Och nu är det onsdag, måste skriva något roligare som inledning, Hm Tjosan Hoppsan? Ne det var inte så roligt… Äh dags för Naturarens Synvinkel på Vardagen onsdag.

Jag kan ju erkänna att det har varit onsdag på de två dagarna innan också, har nördat Crossfire, eller Yoghurt som vi säger. Aja Dagen började med en dygnsur Martin på väg till Biotekniken, vi skulle labba och jobba grupp. Labba blev det ej så mycket av då en viktig maskin gick sönder som skulle sterilisera det vi skulle jobba med. Istället hade vi Grupparbetet, Jag, Petter, Alex och Johan valde Herpes som vi ska redovisa om om ett tag. Efter hade vi Fysik C som är ett flumämne, riktigt gött. Efter Det hade vi Lunch, Kortspel, Svenska Och Fysik B, som jag arbetade matte på, Har jag sagt hur bra jag och Laila jobbar ihop? Går jätte bra! ’om lektionen är tidig… Sen vart det dags för Yoghurt och här är jag nu.

Vi hörs mer senare(imorron) Puss o kram till dess!

Grattis(i efterskott)!

Ja må dom leva!

Grattis kan jag ju börja att skriva, Bella och Alex fyllde igår och nu var det väll dags att prata om gårdagen.

Den började med kräftkok, kräftskiva på kvällen och då behövs det ju kräftor. Tyvärr hade vi inte fått tillräkligt många, fel placering på burarna, flyttade på dem en bit och idag fick vi massor, som tur var fick vi ca 100 av farmor också så att det räkte till alla.

 Men som sagt var det kräftskiva med släkten innan man stack och firade Bella och Alex (Förövrigt kommer vi fira dem på fredag igen). Men denna gång kom inte hela släkten, inte ens halva så vi blev bara 15 pers. Men kräftor, öl och umgänge vart det innan jag stack iväg till Bella.

När jag kom fram så var Niklas, Bella, Petter och Laila(!) där, Jag vart måttligt förvånad över att just Laila var där, hon brukar aldrig hänga med och denna gång så hade hon sagt vi får se som man kan dra ett likhetstecken till jag kommer inte komma. Men hon var där i alla fall, även om hon stack väldigt tidigt(något om att hämta en släkting i Linköping.) Men innan dess hade Alex, Mange och Tj kommit. Mange och Tj såg ut som Silent Bob och Jay enligt Petter, en sak som jag faktiskt kan hålla med om. På kvällen åt de andra tacos, jag hade ju ätit på kräftskivan. Men ätartävling var jag med på, det gällde varsin skål med sallad. Då jag mötte Petter så såg alla andra detta som SSU Motala mot Petterpartiet, något jag inte riktigt såg det som. Men om vi tittar ur detta perspektiv kan jag säga att Petterpartiets Representant vann brutalt, något jag inte riktigt vet om det var bra för Petterpartiet eller ej. Jag kan säga så här att jag ej har en stor mun. Det hade Petter, och även här undrar jag om det är så positivt för Petterpartiet eller ej… Men men, vi körde med Paprika också, då vann han efter 30 sek. Jag hade knappt börjat då.

Senare stack de andra till Pubben och jag hamnade här hemma då jag är för liten för pubben. Detta tyckte jag var surt men inget jag kan göra något åt.

Det var allt och vi hörs ngn gång. Ciao!


Titta mamma, sådanna åt jag igår!

Jävla Svårfångade jävel!

Hej jag är tillbaks!

Nu är jag tillbaka! Inte efter en god omgång Spore… Nej nej, direkt efter att jag startat Spore ropade pappa på mig. Han undrade om jag inte ville med och fiska kräftor. När jag fick denna förfrågan blev jag lite ambivalent, men jag följde med till sist, tänkande ” äh så farligt är det ej, kul att fiska med.”

Vädret var bra tills vi kom till riksväg 50… Då öppnade sig himlen och det började ösregna.
Vi tänkte ”Shit hur kommer detta att gå?” Men vi fortsatte och när vi var i Övralid så såg det ljust ut över sjön.
Det regnade inte och vi hoppades få slippa det.

Vi började beta med hundmat (Väldigt effektivt!) och väntade på båtägaren, i förhoppningarna att det skulle gå på sidan av. Det gjorde det ej… Det började med dugg och det kan man leva med, men senare kom spöregnet. Vi körde ändå och åkte ut. När vi var tillbaks i hamn igen var jag dygnsur! Upprörd och undrade varför Pappa lurat med mig på detta för!

Men men nu är jag hemma igen. Torr men lite skakad efter denna traumatiska händelse!

Får se om jag skriver imorgon. Kräftskiva och umgänge med Isabella och gänget, så mitt schema är fullspäckat! Aja Ciao, vi får se när nästa gång är, till dess! Ciao!


Titta mamma! En sån där svårfångad jävel!

Suck on that Spåmän!

Haj Haj och välkomna te hajk får ni vara, idag ska vi prata om haestar, men inte vilka haestar som helst utan flo-haestar. Eller inte.

Hm det är ganska skönt det här. Sitta ca 20 minuter varje dag och bara skriva vad som hänt. En bra start på mitt nya bloggande. Nåja vad har hänt idag då?

Jag började med att ha Sovmorgon, vilket är det bästa sättet att starta en skoldag. Efter denna väldigt sköna sovstund gick jag upp för att fixa mig för dagen, Första lektionen var Fysik B. Under denna lektion var jag väldigt inaktiv, eller i alla fall i min bok. Hjälpte mest Laila med uppgifter. Så lite aktiv var jag men jag kan vara mycket mer effektiv.

Efter det var det dags att bestämma sitt egna samhälle på en tropisk ö. Det var roligt med diskussion om sjukvård, äldrevård och hur resurser ska fördelas (vilket jag fick igenom att de skulle delas helt lika. Oavsett vad du gjorde. Alltså slapp man klassklyftor i ett senare stadie.)

Sedan var det lunch, hm kyckling och fisk soppor var det på matsedeln. Jag testade fisksoppan som smakade skumt. Kycklingsoppan var tydligen den godaste soppan som fanns, enligt Aevan (Uttalas Ivan). Nåja jag är inte så mycket för kyckling.

Efter lunchen var det dags för Fysik C, första halvan pratade vi om Strålning och att man faktiskt har en höjd risk för cancer bara genom att bo i Motala då Motala ligger på en grund som är alunskiffer rik och alunskiffer är faktiskt riktigt Uran rikt, och Uran är det som ger upphov till Radon (det bildas radon efter att Uran har sönderdelats ngn gång). Alltså bor vi på en Radioaktiv grund och utsätts för mer strålning än folk i städer som Göteborg eller Stockholm. Som ligger på en granitgrund.

Andra halvan satt vi i Miniaulan där visade ha oss ett program för att se stjärnhimlen, alltså vart vissa stjärnor, planeter och galaxer är i just den stund och plats du är på. Det visar även vart man ska kolla på kvällen (spola fram) Alltså, den förutspår framtiden...
Ha! Suck on that spåkvinnor eller spåmän/Medium Vetenskapen har äntligen uppfunnit ett program som gör det ni påstått er göra i alla tider, skillnaden: Vetenskapens program har rätt…
Every time!

Efter skolan så stack jag till stan för att leta presenter till Alex och Bella som fyller 18 imorgon, Grattis i förskott! Hittade för övrigt massor jag vill ha. Får bli nästa gång. Hm nu ska jag spela Spore! Kommer skriva ngt mer senare sen, Till dess! Ciao.


Ha! Suck on that!

"Just ja, Fiskkvinnorna och Köttmännen."

Hejsan redan dags för dagens Naturarens Synvinkel på Vardagen? Jasså? Okej då^^,

Ah skoldagen idag har varit kort. Inte lika kort som igår men förhållandevis kort. Det är något som är riktigt bra med mitt nya schema. Kortare dagar!

Men Dagen började med Engelska C, som förövrigt var förvånansvärt rolig. Det kommer bli kul att gå den hoppas jag då det mesta var muntligt! Och alla som känner mig vet att prata kan jag och gillar jag. Nå ja efteråt hade man Matte D, lyckades arbeta på ovanligt mycket idag, fast det gör man ju när man har ngn att arbeta med så.

Efter matten var det lunch och senare var det Samhäll, mmm Politik… Kul! Imorgon kommer vi i grupper få skapa vårat egna samhälle. Det kommer vara kul :).

Nu kommer det, ”Just ja, fiskkvinnorna och köttmännen!” Jo det är så våran projektarbetes mentor sa till oss när vi letade upp henne. Projekt arbetet kommer bli riktigt kul, leta tungmetaller i kött. Och jämföra proteinet med fett. Kul!

Ps. Hör ni hur kul Köttmännen låter? Hm som vårat egna Justice league bara mycket mycket mer efterblivet. Kött superhjältar! Fransyskan Frenchie, Fläsket Lars och Entreceoun(?) Erik. Vi har ju redan Underklädes ligan, med Strumpmannen! Kalsongpojken! Trosflicka(Kommer snart!)! Samt anndra underklädes baserade hjältar!

Hm det var allt som hände i skolan, Tune up tomorrow for the next episode of Naturarens Synvinkel på Vardagen. Same Time Same Channel. Ciao!

Titta mamma! Köttmännen är här för att rädda oss!

Hm okej?

Hejsan alla kära läsare, och ni är ett antal pers.

Jag sitter just nu på mitt jobb och ja har inte så mkt att göra (inte värsta rushen direkt. Ingen här!)
Då fick jag en idé, jag kollar statistiken på min blogg. Då upptäker jag att det är ju 7 fler som är inne per dag än vad det är som följer den på blogglovin. Så då bara för att jag har så ur tråkigt (och vill ha fler komentarer) tycker jag ni som följer min blogg regelbundet(Inne minst en gång per vecka) kan ta och bara säga hej. Det skulle vara trevligt!

Hm fast nu kanske jag borde skriva om något roligt.. Något Spännande.. Något vågat? Ja något helt nytt.. Och ni som känner mig vet att något nytt att skriva om har jag problem med men jag kan försöka...

Just ja jag kom på det!
Jag har varit inne på en sida nu ett tag, Cracked heter den.
Den är grymt rolig! De listar en massa saker som t.ex. 6 insane discoverys that sciense cant explain. Eller  5 Real soldiers who makes rambo look like a pussy.
De är grymt roliga att läsa och man kan fastna hela dagar på den sidan. De är satiriska i sina texter ena stunden och rå seriösa andra stunden.
En helt klart besöksvärd sida! Just do it!!!

Martin Out!


Titta mamma, en körp! 

Naturarens Synvinkel På Vardagen!

Hejsan alla och välkomna till Dagens Naturarens Synvinkel på vardagen.

Igår började skolan för mig som alla kanske redan vet. Det en 20 minuters intro till 3an sen vart det full skoldag som inkluderade Svenska B, Matte D och Psykologi B. På Psykologin tittade vi på en dokumentär om DID eller Dissociativ identitetsstörning, eller som den hette för Multiplers Personlighet. Det är den psykiska sjukdom där man skapar flera olika personligheter, det är även den de flesta blandar ihop med schizofreni som inte har ngt med flera olika personligheter att göra.
Det skumma var att det såg ut som kvinnan som hade det gjorde sig på när en ny personlighet tog över. Sen var nog killen som filmade (och var kär i två av kvinnans olika personligheter) skummare än tjejen.

Nog om igår Vad har vi gjort idag då? Jo jag har haft Min första biotekniklektion, där gjorde vi Neckleaces made of goo! Eller ja egentligen Halsband med en glasflaska fylld med alkohol och utfällt DNA som såg ut som ett halsband med en glasflaska fylld med alkohol och en äcklig sörja. Och det menade de att vi skulle gå runt och bära på?

Efter det hade jag min Första fysik c vilket verkar bli en intressant och slapp kurs, sen hade vi bara fysik B och så slutade jag dagen. Slappa men ganska underhållande har dessa två dagar varit även fast det känns som om sommarlovet aldrig varit.

Aja Hörs senare efter jobbet. Ciao.


Så där såg halsbanden ut. Bara att de var halsband, det var mindre, vitt och inte så trevligt som det där ser ut.
Hm Kanske inte såg riktigt sådär ut...


Titta mamma Platen!

Yeahy! Skola…

Skoaln börjar idag och nu när jag börjar skriva om det är jag väldigt originell och jag längtar!

Nej, nej på bägge fast nu när jag ändå är uppe kan man ju lika gärna sticka till skolan då. Om jag tänker efter har jag sett lite fram emot det. Inte att sticka och slava i skolan. Utan att träffa alla igen. Sen att ha något att göra på dagen gör inget heller. Men varför kunde man inte börja senare på dagen så man fick sova! Sömn är det enda jag saknar under skolveckorna, min älskade sömn!
Aja Beskriver dagen ikväll Ciao till dess ^^,


Titta mamma Platengymnasiet!

Frisk!:)

Skumt, riktigt skumt!

Hejsan här är jag igen, ni som följer denna blogg eller som bara kollar in ibland kanske upptäckte att jag igår hade ett inlägg som hette Sjuk!

Igår var jag sjuk, blev det i förrgår och här kommer det skumma. Jag är frisk idag! Jag mår faktiskt prima . Lite nysningar och lite täppt kvar men annars är det prima ballerina. Det är alltid så för mig, jag blir sjuk, är hemma högst två dagar och sen är jag frisk igen.

För det första så blir jag aldrig sjuk, ca 2 ggr per år. Och när jag blir sjuk så är det antingen: Förkylning som jag inte är hemma för att jag har möjligtvis 2 dar om jag har feber (som jag sällan, mkt sällan har om jag inte har influensa), influensa då kan jag vara hemma en vecka som max, eller någon konstig sjukdom, senast var det hörselgång inflammation.

Just ja angående febern, jag har feber när min kroppstemperatur är på ungefär 37,5 grader, så den febern jag hade i fredags var ganska hög, min vanliga kroppstemperatur brukar vara 36,5 grader, eller ja ungefär. Det är kanske därför jag lider av migrän! Jag har kommit på gåtan om migrän! Eller ja kanske.

Men denna gång var det bara en vanlig förkylning då den är över nu.
Yes! Då kan jag få se alla imorron.
Längtar!
Ciao på er hörs senare!


Titta mamma en yeahy!

Sjuk!:(

Inte kul! Inte kul!!

Om jag inte mins helt fel så skrev jag på slutet igår att jag frös… Jag har blivit förkyld.

Jag frös ett tag igår, även fast jag hade: byt kläder, tagit på mig ett klädesplagg extra och hade på mig ett täcke. Eftersom jag även var väldigt hängig gick jag ner, frysande, för att se om jag hade feber. Vilket jag självklart hade, inte så hög men 38,5 graders feber.

Fan tänkte jag och tänker fortfarande, febern är som tur var borta men täppt, nysningarna och hostan är fortfarande kvar, för jag vill inte vara sjuk, inte när jag när som helst nu ska börja skolan, samt ska umgås med folk jag inte träffat på länge om två dagar!

Förhoppnings vis går detta över till dess men jag vet ju aldrig. Om jag ändå är sjuk på måndag och tisdag får ni leva med det. Har ju inte svininfluensan, eller har jag??


Titta Mamma en såndär med svininfluensa!

Hockey!

Fan då, jag hade fel och det blev en 3-4 förlust för LHC! Fan vilken skitmatch…

Egentligen var inte matchen så dålig, dock var resultatet det.
Under första perioden så gjordes det 5 mål(!) vilket inkluderar de 4a som Frölunda gjorde, två vilka jag anser LHCs målvakt måste ta på sig. LHC Bytte målvakt efter det fjärde insläppta och den andra målvakten släppte inte in ett mål, han gjorde till och med ett antal väldigt snygga parader! Men låt oss ta målen i korthet (Jag kommer ej skriva vem som gjorde målet då jag ej kan namnen! Dok vet jag vilket lag och i vilken ordning de kom).

Först så gjorde Frölunda ett mål på numerärt överläge, det kan man ej skylla målvakten på. Det andra målet gjordes av LHC, även detta på numerärt överläge. Efter det kom ytterligare ett mål på numerärt överläge för Frölunda. Sen kom dock två helt onödiga och orättvisa mål vilket gav Frölunda en 1-4 ledning.

I Andra perioden kom efter mycket möda en reducering från LHC vilket ökade hoppet för att matchen skulle sluta lyckligt.

I Tredje perioden kom efter att två Frölunda spelare blivit utvisade det tredje målet för LHC. LHC gjorde ett mål innan dock fast domaren hade blåst sekunden innan så det blev ogiltigt. LHC kämpade nästan fram en kvittering men lyckades inte och det blev en förlust.

Domaren har jag inget att klaga på, det var några små saker, men annars sköte de sitt jobb som de ska.

En till sak: Det var förbannat kallt, fryser än.

Detta var allt från mig. Ciao!

Titta Mamma, världens bästa hockeylag!

Yeha!!



Följ min blogg med bloglovin



Titta Mamma! En Naturare!

Sommaren är när som helst slut och dags för skola igen. Detta tänker jag fira med ett blogginlägg!

För att förtydliga lite, jag har inte skrivit här pga. sommaren! Många börjar skriva på sommaren men icke jag! Jag har haft annat för mig, så som nördat spel som Fotball Manager 09 där jag flyttat upp Linköping FF (ett bottenlag i division 2) Till Allsvenskan!

Nog om det, vad har jag mer gjort? Jo jag har umgåtts mycket med Lill-Karl, Jesper, Tommy och Erik. Samt så har jag gått från upptagen till singel, vilket enligt många ses som sorgligt och även jag är en av dem, men tyvärr var det inget jag kunde göra något åt. Sen har jag ju varit på semester, husvagnssemester på Öland och i Varberg.

Nu sitter jag mest och tänker på den kommande skolstarten. Kollat igenom mitt schema som inte såg allt för jävligt ut. Dock är jag fundersam om mina kurser då det står att jag har 4 valbara kurser då jag bara kan ha 3… men det löser sig nog. Sen är jag förkyld, funderar över vad LHC kommer vinna med över Frölunda ikväll (har för mig det var Frölunda vi möter) tror 3-2 en jämn match med andra ord.

Jag har även funnit en bra sida en webbserie om Neil som hamnar i Legend Of Zelda spelet och antas för att vara Link. Mycket rolig serie och de har kommit upp i två säsonger redan ^^,

Nå vad var det jag skulle skriva om då, jag har ju precis skrivit om vad jag gjort och lite höjdpunkter från sommaren som varit. Hm… Ne jag kommer inte på något mer. Ni får ha det så bra och så kommer vi få höras mycket mer i höst, då Jag ska väcka alla gamla godingar som en naturares synvinkel på skolvardagen osv. Men till dess så får ni nöja er med detta inlägg ^^, (ni vet jag kan ju alltid få lust att skriva senare sen ^^.) Ciao!


Titta Mamma! En Naturare!

RSS 2.0