Oops, I did it again...

Dags att skriva kanske?

Det är söndag, två dagar sen jag skrev senast.

Varför har jag inte skrivit på 2 dagar? Jo jag har faktiskt inte suttit vid datorn över huvudtaget på 2 dagar. Har umgåtts med min älskling som stannar här till på tisdag. Vilket är helt underbart!

Nåväl, vad har hänt nu då?

 

Jo i fredags hände inte så mycket. Gick två lektioner och hade den efterlängtade Grand Finale inom hyssfredagen. Det var riktigt roligt att se folk gå från toa till toa för att hitta en de kunde gå på utan att få brottas med en massa toapapper. Det var otroligt roligt.

På kvällen kom Caroline och vi såg på lite film, sen sov vi.

 

Igår gick vi på stan och handlade lite presenter, efteråt stack vi till min kusin på middag och hade det allmänt trevligt. Sen somnade vi nästan direkt när vi kom hem, vilket var ungefär 9… så tidigt har jag inte lagt mig på hur länge som helst.

 

Idag väntar vi bara på att få äta, sen drar vi till Jesper och tittar på film.

Tills vi syns igen får ni härmed begrunda en vacker bild på en pannkaka, Ciao!

Titta Mamma! En Pannkaka!

 


Spanjorer Är Sega.

Idag har jag inte tränat.

Jag skulle egentligen tränat, men gick på stan med Jesper istället.
Vi fick sällskap dit av en massa spanjorer, och de är inga snabba spanjorer..

De gick jäääätteeee sakta. Verkligen jätte sakta, samt så var de tvungna att stanna hela tiden och kasta lite snöbollar på allt och alla.
En annan sak jag upptäckt, som Bella upptäckte redan igår, är att de är väldigt kroppskontakt beroende, vi gick till stan, då kommer en utav spanjorskorna upp för att fråga lite om mitt projektarbete, som hon betraktade när vi höll på med det innan det bar av till stan. När hon kommer fram tar hon tag i armen och kör en armkrok, visst helt harmlöst men ändå något förvånande.
Det är inte bara det, hon höll med om att de var mer beroende av kroppskontakt än vi, men samtidigt såg hon oss som lite kalla, något jag måste hålla med om, vi har våran egna lilla identitets area. Där ska helst ingen som man egentligen ej känner komma in.
Något ytterst larvigt.
Men de kramas hela tiden med varandra, pussas och kramas så ja, jag vet ej.

Men som sagt så är spanjorerna söliga och väldigt kramgoa (kommer ej på något bättre ord).

Efter stan bar det av till Jesper och sen hem och här sitter jag nu.
Ska ändra "PetterfårslåMartinomhanmissarattläggautettinläggvarjedag-regeln" Från "Petter får slå Martin Enstaka gånger om Martin missat att lägga ut ett inlägg." till "Petter får slå Martin Enstaka gånger dagen efter att Martin har missat att lägga ut ett inlägg, om Martin anser att Petter har slått Martin ett fel antal gånger eller vid fel tillfälle får Martin slå tillbaks."

Just ja, jag vann en porslins gris igår, den heter Felix.



Nu har jag skrivtorka så Ciao!


1 dag kvar <3


Ouch!

Ah My Arm!

Jag skrev ju i söndags att petter skulle få slå mig ifall jag missade skriva en dag, vilket klantiga jag gjorde igår… Så idag har petter slått mig på lite oregelbunden basis för det.

 

Vad hände igår då? Jo inget specielt hände, jag hade en vanlig dag bortsett från att jag tog tag i  min träning, var alltså och tränade.

Varför skrev jag inget? För jag  helt enkelt glömde bort…

 

Men nu skriver jag istället, och jag börjar med att ändra en sak i ”Petter får slå martin när Martin missar att skriva ett inlägg-Regeln” och det är att han ska bara få slå mig någon eller några enstaka gånger… Inte hela dagen.

 

Vad har hänt idag då? Ja jag har skrivit upp mig för körskolan, har körlektion den 4/1, något jag kom på senare är helt omöjligt, jag ska nämligen då vara i sävsjö och skjuta sveriegs största skytte tävling ”Swedish Cup”.

Spännande namn va?

 

Sen när jag kom hem upptäckte jag att jag fått presenter, från stockholm och att jag även nu är 2 skivor rikare. Det var Franz Ferdinands skivor : ”Tonight” och ”You Could Hav It So Much Better” som hade skickats från stockholm.  Samt så smsade dem från korpen och sa att de hade en julklapp åt mig.

Martin gör nu bakåtvolter av lycka!

 

Men nu ska jag äta, sen blir det av att skjuta till sig ennu en present.

Ciao!


Martin Does A Rebus!

"One or Two or No one"


Ledtråd:
Den är engelsk.
Han har hyrt bilen
De Är Renar På Övre Bilden
Ordet Rimmar På Disease
Betyder typ Frige
___________

Petter får inte svara!

En helt vanlig Måndag...

Det är kul hur mycket en Natur 3a kan få att göra en helt vanlig Måndag kväll.

Ikväll har jag:
Skytte,
SSU,
Korpen möte,
Läxa,
Yoghurt
och på näst sista lektionen idag blev jag uppmanad att åka på Komun Fulmäktige då Jag hette Nya Mona Sahlin i fredags kväll, frågan är nu bara vad ska jag göra?

Tror jag ska åka på SSU och öppna för resten, för att sen dra till korpen och gå på det mötet, och efter det får det bli läxa samt prata med älsklingen.

Usch, varför ska vi ha så mycket att göra och så lite tid?

17.14: Fick reda på att jag ej kunde komma till Korpen, så får dra på SSU helt istället, gött då det är Julavslutning.

PS Ska göra En Rebus (jag vet, koncept stulet från Strumpmannen) den kommer nu direkt efter detta inlägg.



Oj, Vart ska jag börja?

Oj! Vart ska jag börja?
Det är ungefär så jag känner när jag får idén att uppdatera min blogg.


Jag har varit inaktiv så(!) länge. Massvis har hänt sen mitt senaste inlägg men jag kommer inte ihåg allt, så jag kommer bara ta upp det som hände nyligen.

Vi börjar med:

Jag har träffat min kärlek!
Det är sant! Och hon heter Caroline Matila! Världens underbaraste tjej, hon är gullig, vacker, naturare, smart, söt, vettig  och socialdemokrat. Hon är helt perfekt! Det enda negativa, hon bor ca 10 mil från mig.

Men hur träffades vi då? Jo jag satt hemma, sjuk och kommenterade ett inlägg på Facebook, och hon svarade. Vi pratade ett tag till och kom fram till att vi faktiskt kommer att träffa varandra på en kurs jag skulle hjälpa till att hålla på skolan. Vi pratade mer och det kändes Perfekt! Dagen för kursen kom, hon kom gåendes in med sin kompis jag hälsade och var tvungen att dra till köket. Efter ett tag kommer hon upp, tar lite bilder. Jag kramar om henne lite smått och vi kysstes. Det var en av de mest perfekta kyssar ni kan tänka er och den är som kommen från en romantisk komedi.

Vi blev ett par den dagen officiellt även fast vi håller med om att vi egentligen blev ett par två dagar tidigare.
Jag var hemma hos henne fram tills klockan 11.50 idag faktiskt, kom igår runt 16. För att beskriva min relation med henne med två ord räcker inte Underbar Och Perfekt, det är inte tillräkligt!

Caroline! Jag Älskar dig!<3

Nobelmiddag!
Jippie! Nobelmiddagen vi höll i år blev så jävla perfekt! Även fast jag aldrig varit orolig blev det en riktig lättnad, vi kunde fixa Nobelmiddagen!

Som alltid var det middag med finkläder och olika lärare. Samt fest efteråt.
Något som var ungefär exakt som de andra två gångerna. Något som ej var sig likt var middags aktiviteterna och lärar uppgifterna.

Daniels Semesterminne
Pers Fågelskämt samt läten
Lennarts Standupp
Susanns och Lindas Drama samt engelska
Annas och Martins Duett.

Allt var liksom perfekt! (vet att det är ett väldigt förekommande ord just nu men det passar väldigt bra)
Maten var perfekt!
Festandet var perfekt, även fast jag hade kunnat klara mig utan att få "Jävla Socialist Jävel!" efter mig av omogna 2or, bara för att jag beskrevs som "Nya Mona Salihn" men men, det får jag liksom ta, inget jag lär älta alldeles för länge.

Bortsett från Städningen till 4a och dessa utfall var det en perfekt dag!

Så där, just ja! Petter får slå mig om jag missar att skriva en dag, kommer se hur många blåmärken jag har efter den här veckan.

Ciao och som avslutning tar jag två bilder! (OMG)
En på Min älskling Och en från Nobelmiddagen.
Puss, kram och ja va fan... Ciao!




Mamma titta! Älsklingen!


Mamma titta! Stiliga Herrar!

RSS 2.0