Miljö Politik.

Miljö Politik!

Vi bör för att få en fungerande och bra miljö aspekt så måste vi se förbi våra kapitalistiska aspekter som överfaller oss varje möjlighet de får!
Tyvärr är detta en svår sak att göra då vårat samhälle (globalt sett) är byggt på kapitalismens axlar. Inte på solidaritet och inte på socialismens grunder utan på rå och kall Kapitalism!
Och så länge vi låter kapitalet bestämma så kommer vi inte kunna hålla någon produktiv miljöpolitik utan då måste vi snegla på kapitalismen och se det ur kapitalisternas synvinkel istället för den miljö synvinkel vi skulle behöva.

Vi kan klara detta men det kommer att vara omöjligt så länge som vi ser mer upp till kapitalismen istället för solidariteten för miljön.

När vi gjort det kommer vi få en miljö politik och teknik som fungerar och som kan lösa denna fråga, Men än så länge är det bara att försöka printa in detta i våra socialdemokratiska politiker!

Jg vet att man aldrig ska förbise Kapitalismen helt, då övergår våra socialistiska och solidaritära budskap vi har inom sociademokratin övergå till Komunism, vilket vi inte ska. Vi får inte heller låta kapitalismen styra våra liv. Vilket den gör i de största delarna av världen.
Nej vi måste samarbeta med kapitalismen, låta den utvekla den teknologi som behövs för att få en bättre miljö med påtryckningar utav oss. Den ska kunna klara av en teknologi som inte är helt vinst givande ur ett kapitalistiskt perspektiv men en stor vinst ur miljöns synvinkel. Samtidigt som kapitalismen utveklar denna teknologi så att den blir biligare och på så sätt kan ge vinst.

Men den ska inte struta i en teknologi enbart för att de inte vinner på det som de gör med till exempel bränsleceller som anses vara för dyrt!

Nu orkar jag nte mer, Från och med imorgo kommer fler inlägg med politiska budskap komma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0