Naturarens Synvinkel på Helgen och Måndagen(!)

Hej Hallå. Var i fredags (natten mellan fredag-lördag) som jag skrev senast och här kommer sammanfatning på Dagen och Helgen.

Helgen har varit tröttsam, VÄLDIGT! Lördagen började kl 07.30 och söndagen 09.00. Lite ifrån 10-12 som det annars brukar vara.

Men Lördagen började som sagt tidigt och i nykyrka (!?) och farsan kom och hämtade än, man skulle jobba kl 09.00-13.00. Sedan stack man hem, halv sov och stack te Sofie (saknar dig redan). Där tittade man film och hade det allmänt underbart :)
En stack hem halvsovandes kl 23.30. Ska ju träffa henne imorrn så det lider ingen nöd på mig ^^,

Söndgen började lite senare men för tidigt, man stack te offerby för att städa skyttebanan. Väldigt jobbigt och direkt efter detta stack man och tränade. Orkade inte så länge och när man kom hem så dekade man direkt. Och sen tog den söndagen slut.

Och så ör man ¨på dagen då.
Skola som sagt och tredje dygnet man är Mega trött på. Även fast man somnat lite tidigare än annars. Men orkar inte berätta mer än att susanne gav en hel del citat idag igen, och att Historian inte var så givande. Något som matten var. Älska Logaritm räkning :D. Men stack te Philip efter skolan och sen te skyttet. Och nu sitter man här hemma och skriver ur uselt då man är väldigt trött.

Nu ska jag skicka in ett inlägg till, Senare, Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0