Oj, Vart ska jag börja?

Oj! Vart ska jag börja?
Det är ungefär så jag känner när jag får idén att uppdatera min blogg.


Jag har varit inaktiv så(!) länge. Massvis har hänt sen mitt senaste inlägg men jag kommer inte ihåg allt, så jag kommer bara ta upp det som hände nyligen.

Vi börjar med:

Jag har träffat min kärlek!
Det är sant! Och hon heter Caroline Matila! Världens underbaraste tjej, hon är gullig, vacker, naturare, smart, söt, vettig  och socialdemokrat. Hon är helt perfekt! Det enda negativa, hon bor ca 10 mil från mig.

Men hur träffades vi då? Jo jag satt hemma, sjuk och kommenterade ett inlägg på Facebook, och hon svarade. Vi pratade ett tag till och kom fram till att vi faktiskt kommer att träffa varandra på en kurs jag skulle hjälpa till att hålla på skolan. Vi pratade mer och det kändes Perfekt! Dagen för kursen kom, hon kom gåendes in med sin kompis jag hälsade och var tvungen att dra till köket. Efter ett tag kommer hon upp, tar lite bilder. Jag kramar om henne lite smått och vi kysstes. Det var en av de mest perfekta kyssar ni kan tänka er och den är som kommen från en romantisk komedi.

Vi blev ett par den dagen officiellt även fast vi håller med om att vi egentligen blev ett par två dagar tidigare.
Jag var hemma hos henne fram tills klockan 11.50 idag faktiskt, kom igår runt 16. För att beskriva min relation med henne med två ord räcker inte Underbar Och Perfekt, det är inte tillräkligt!

Caroline! Jag Älskar dig!<3

Nobelmiddag!
Jippie! Nobelmiddagen vi höll i år blev så jävla perfekt! Även fast jag aldrig varit orolig blev det en riktig lättnad, vi kunde fixa Nobelmiddagen!

Som alltid var det middag med finkläder och olika lärare. Samt fest efteråt.
Något som var ungefär exakt som de andra två gångerna. Något som ej var sig likt var middags aktiviteterna och lärar uppgifterna.

Daniels Semesterminne
Pers Fågelskämt samt läten
Lennarts Standupp
Susanns och Lindas Drama samt engelska
Annas och Martins Duett.

Allt var liksom perfekt! (vet att det är ett väldigt förekommande ord just nu men det passar väldigt bra)
Maten var perfekt!
Festandet var perfekt, även fast jag hade kunnat klara mig utan att få "Jävla Socialist Jävel!" efter mig av omogna 2or, bara för att jag beskrevs som "Nya Mona Salihn" men men, det får jag liksom ta, inget jag lär älta alldeles för länge.

Bortsett från Städningen till 4a och dessa utfall var det en perfekt dag!

Så där, just ja! Petter får slå mig om jag missar att skriva en dag, kommer se hur många blåmärken jag har efter den här veckan.

Ciao och som avslutning tar jag två bilder! (OMG)
En på Min älskling Och en från Nobelmiddagen.
Puss, kram och ja va fan... Ciao!




Mamma titta! Älsklingen!


Mamma titta! Stiliga Herrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0