Projektarbetet Gillar Att Jävlas Med Oss!

Vi har nu idag förberett proverna till våra absolut sista tester till vårat projektarbete.

För er som inte är så insatta i vad vårat projektarbete är och kanske inte ens vet vilka ”Vi” är så har jag och Petter(Strumpmannen) ett gemensamt projektarbete där vi letar tungmetaller i fläskkött. Vi jämför de fettrika delarna (Fettet) med de proteinrika delarna(Muskelvävnaderna).

 

Vi har lyckats genomföra ca 4 tester och uteslutit bly och kadmium från köttet då dessa ej har visats finnas i någon mätbar grad. Dock har vi upptäckt Koppar i testerna. Men dessa resultat har inget annat än plågat oss.

 

Första omgången tester på det kött vi använde först (som vi var sponsrade av Östenssons med) då fick vi några resultat som ger ett riktigt resultat. Vilket är väldigt bra, dock inte tillräkligt, så vi fixade lite nytt kött och gjorde bara tester på koppar, dessa tester resulterade i något ytterst märkvärdigt då blanken (den utan kött) hade det allra högsta värdet av alla 5 prov!

 

Efter att dubbel kollat bestämde vi oss för att testa på ytterligare ett kött, då idag gjorde vi i ordning proverna. Något jag glömt nämna är att vi haft 1 blank, 2 protein och 2 fett prover, de prover som vi döpt fett 2 har varje gång färgats starkt blått, idag var inget undantag, detta bekymrar oss lite. Vi har diskat provrören proverna legat i varje gång, samt ej använt samma provrör till samma prov eller något.. ändå blir den vi döper ”Fett 2” mörkt blå… Orsakerna är obestämda.

 

Nu väntar vi bara på hur testerna visar på torsdag. Till dess oroar jag mig för utgången.

Vårat projektarbete vill bara jävlas med oss!


Kommentarer
Postat av: Isabella

Ett resultat är alltid ett resultat kom ihåg det.

2010-01-12 @ 20:34:13
URL: http://isabelllllla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0